HaptoConsult weer open!

Praktijk weer open

update 23 februari 2021

In de persconferentie van 23 februari is zojuist bekend gemaakt dat de deuren van de contactberoepen weer open mogen vanaf 3 maart aanstaande.

Wat ben ik blij dat we weer aan de slag mogen!

Mijn gedachten gaan ook uit naar alle mensen die nog niet aan het werk mogen of door de omstandigheden in de knel zitten. Mocht dit voor jou gelden, neem gerust contact om te kijken hoe ik je kan ondersteunen. Juist nu.

Protocol

Uiteraard zullen we dat wel veilig doen, daarom is er een protocol waar we ons aan moeten houden. Lees dit aub even door en, vanzelfsprekend, als jij of iemand in je nabije omgeving klachten heeft: wacht dan nog met het maken van een afspraak.

Ik plan tijd in tussen de afspraken om alles weer schoon te maken voor de volgende persoon. Daarom zal ik mij (nog) strakker moeten houden aan de tijd die we afspreken voor een sessie. Graag je begrip en medewerking hiervoor.

Afspraak maken?

Bel 026-3514237 of vul het contactformulier in, dan neem ik zsm contact met je op.

Ik verheug mij erop je live te ontmoeten in de praktijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.