Tarief en betaling

De eerste kennismaking sessie is kosteloos en vrijblijvend. Daarna is het uurtarief voor individuele haptotherapie € 95,00. Hierover is geen BTW verschuldigd. Een sessie duurt één uur (tenzij anders afgesproken). Zie ook: voorwaarden.

Na iedere sessie ontvang je een factuur die je binnen 14 dagen per bank kan voldoen. Je kan de factuur dan declareren bij je verzekeraar. Veel zorgverzekeraars vergoeden haptotherapie geheel of gedeeltelijk. Bekijk vergoedingen hieronder.

Maak een eerste vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0610276584 of vul het contactformulier in.

Vergoeding haptotherapie door verzekeraars of werkgever

Veel zorgverzekeraars vergoeden haptotherapie geheel of gedeeltelijk. Haptotherapie wordt in het algemeen vergoed onder de noemer complementaire zorg / alternatieve behandelwijzen / psychosociale zorg of alternatieve beweegzorg. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polis die je kiest.

Het verplichte eigen risico en het vrijwillig eigen risico gelden niet voor zorg uit de aanvullende verzekering.

Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen voor haptotherapie van alle zorgverzekeraars die haptotherapie hebben opgenomen in de aanvullende verzekering.

Let op: voor collectief afgesloten pakketten kunnen andere voorwaarden gelden dan in de lijst is weergegeven. Neem daarover contact op met je zorgverzekeraar.

Vergoeding door werkgever

Het kan zijn dat je werkgever bereid is de kosten (gedeeltelijk) te vergoeden. Je kan hierover zelf in gesprek gaan met je werkgever of arbo-arts. Je kan het ook aangeven als je hier ondersteuning bij nodig hebt, dan kijken we in overleg wat er mogelijk is. Zeker in geval van ondersteuning bij arbeidsreïntegratie zijn hier vaak mogelijkheden.

Voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, maak een afspraak door te bellen naar 0610276584 of vul het  contactformulier in.