Herstel na overspannenheid / burn-out

Herstellen van overspannenheid of Burn-out is niet ‘zomaar iets’. Thuis blijven zitten en denken: ‘het gaat straks wel weer’ is niet de beste optie. Ik ga hier niet veel tekst schrijven want als jij overspannen bent of een Burn-out hebt dan wil/ kan je waarschijnlijk niet veel lezen. En heb je waarschijnlijk moeite je te concentreren.

Door middel van Haptotherapie wordt snel en duidelijk zichtbaar hoe het is gesteld met de belastbaarheid en kan je concreet aan het werk om deze te herstellen of te vergroten.

Meld je aan voor het traject ‘Herstel na overspannenheid/ Burn-out’ door het contactformulier in te vullen. We kunnen snel aan de slag en, indien gewenst, kan ik je helpen bij het aanvragen van een vergoeding bij je werkgever.

Werkgevers

Door dit traject aan te bieden aan uw medewerkers biedt u, als werkgever, extra ondersteuning aan uw medewerkers bij het herstellen na een te lange periode van overbelasting. En het geeft u de mogelijkheid om snel te acteren bij uitval. Terugkoppeling over de voortgang en resultaat van het traject is mogelijk, mits met schriftelijke toestemming van de werknemer.

Binnen vijf sessies* besteden we specifiek aandacht aan belangrijke aspecten van herstel en de terugkeer naar werk.

* Haptotherapie is een procesgerichte therapie. Dit is een verkorte opzet om in vijf keer aandacht te besteden aan belangrijke aspecten van (de terugkeer naar) werk of het voorkomen van uitval. Het kan echter zijn dat het, uiteraard in overleg, nodig is om af te wijken van deze opzet om beter op de behoeften aan te kunnen sluiten.

Zaken die aan de orde komen

Korte intake, kennismaking met de haptonomische contact fenomenen, belastbaarheid. Omgaan met collega’s, spanning, herstellen, om hulp vragen als dit nodig is. Leer je grenzen te voelen en aan te geven als iets je (nog) te veel is. Wat heb je nodig om je (weer) veilig te voelen, productief te kunnen zijn en weer op te kunnen laden.

Kortom: wat jij nodig hebt, op dit moment, om in eerste instantie te herstellen. Daarna kijken we naar de mogelijkheden om terug te keren naar het arbeidsproces op persoonlijk niveau.

Investering

Het verkorte traject ‘Herstel na overspannenheid/ Burn-out’ bestaat uit vijf sessies van één uur. De totale investering is € 675 voor het hele traject. Dit is inclusief een terugkoppeling, na de vijf sessies, over de voortgang en het resultaat van het traject. Indien gewenst door werknemer en werkgever.

Vergoeding door verzekeraar is ook mogelijk.

Aanmelden

Voor meer informatie kan je mij bereiken op telefoonnummer 0610276584 of je kan je aanmelden via de contactpagina.